Citron & Blåbärsnougat

Ett påskägg i vit choklad, subtilt handmålat i naturligt pastellgult. Inuti väntar en frisk citrongelé, len vit citronganache och en syrlig blåbärsnougat med mandel och hasselnötter som rundar av smakerna. Friskt, nötigt och perfekt balanserat för påsken.

Ingredienser

vit choklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, vanilj)

ruby choklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa (av röd kakaobön), sojalecitin, vanilj, citronsyra)

mandlar, hasselnötter, socker, mandelsmör, blåbärspulver, frystorkade blåbär, citronpuré, socker, glykos, pektin, citronsyra, grädde, invertsocker, smör (växtbaserat)

Power Flowers Röd & Gul (naturlig färgat kakaosmör från grönsaker och frukt): kakaosmör, rädis, äpple, cassis, gurkmeja