Biscoff & Vanilj

Ett mjölkchokladägg fyllt med krämig vaniljganache, små mjölkchokladflingor och knaprig belgisk Biscoff-kex som ger en karamelliserad crunch. Subtilt handmålat i naturlig rosa pastell – ett balanserat påskägg med både krisp och kräm.

Ingredienser

vit choklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, vanilj)

mjölkchoklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa,sojalecitin, vanilj)

grädde, smör (växtebaserat), invertsocker, Bourbon vanilj

Biscoff Creamy (vetemjöl, socker, vegetabiliska oljor (palm, raps), sirap, bakpulver, sojamjöl, salt, kanel, rapsolja, socker, sojalecitine, citronsyra)

Biscoff Kex (vetemjöl, socker, vegetabiliska oljor (palm, raps), sirap, bakpulver, sojamjöl, salt, kanel

Power Flowers Röd (naturlig färgat kakaosmör från grönsaker och frukt): kakaosmör, rädis, äpple, cassis