Gräddekola, Nötter & Nougat

Ett påskägg med mörk choklad, subtilt färgat med pastellgrön kakaosmör. Inuti gömmer sig en len, gyllene gräddekola med en hint av havssalt, knaprigt rostade pistager och pekannötter. Hasselnötskräm med mjölkchoklad ger en extra krämig dimension.

Ingredienser

mörk choklad (kakaomassa, socker, kakaosmör, sojalecitin, vanilj)

vit choklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, vanilj)

gold choklad (kakaosmör, socker, mjölkpulver, kakaomassa, sojalecitin, karamelliserad socker, vanilj, salt)

mjölkchoklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa,sojalecitin, vanilj)

grädde, socker, glykos, invertsocker majsstärkelse, smör (växtbaserat), fleur de sel, vanilj, pekannötter, pistagenötter, hasselnötsmör

Power Flowers Blå (naturlig färgat kakaosmör från grönsaker och frukt): kakaosmör, spirulina