Ett påskägg med mörk choklad, subtilt färgat med pastellgrön kakaosmör. Inuti gömmer sig en len, gyllene gräddekola med en hint av havssalt, knaprigt rostade pistager och pekannötter. Hasselnötskräm med mjölkchoklad ger en extra krämig dimension.
Ingredienser
mörk choklad (kakaomassa, socker, kakaosmör, sojalecitin, vanilj)
vit choklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, vanilj)
gold choklad (kakaosmör, socker, mjölkpulver, kakaomassa, sojalecitin, karamelliserad socker, vanilj, salt)
mjölkchoklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa,sojalecitin, vanilj)
grädde, socker, glykos, invertsocker majsstärkelse, smör (växtbaserat), fleur de sel, vanilj, pekannötter, pistagenötter, hasselnötsmör
Power Flowers Blå (naturlig färgat kakaosmör från grönsaker och frukt): kakaosmör, spirulina
Copyright © Alla rättigheter förbehållna